CONCEPT ARHITECTURAL

Un stil de viață scăldat în sclipiri de farmec

Lifestyle în prima linie

A simți cu adevărat că trăiești la mare înseamnă a fi rezident în prima linie, acolo unde valurile aproape că te ating dimineața când savurezi pe terasa spațioasă un espresso ce include un răsărit somptuos.

Spectacolul grandios al largului mării este astfel mutat în interiorul complexului prin construcția a 2 piscine elevate de tip infinity care imită perfect, la milimetru, senzația de libertate absolută creată de orizontul mării.

Genius Loci

O voce ce-ți șoptește mereu, așteaptă să fie descoperită

Fiecare detaliu al resortului poartă semnătura Genius Loci - de spirit al locului. Terasele ce se unduiesc imitând pattern-ul natural al valurilor par a fi sculptate de vântul cald al mării.

Forma de trident a întregului resort este o odă dedicată vechilor zei ai mării iar explozia de tonuri verzi a promenadei botanice te poartă într-o lume în care marea pictează capodopere, modelând vegetația ce o învecinează.

Creat special pentru a surprinde acest Genius Loci, resortul te îndeamnă în fiecare clipă să te pierzi într-o lume fermecătoare uitând de rutina zilei.

aq

Un lounge privat pe o plajă dedicată ție

Sentimentul de exclusivitate este relevat zi de zi pe o plajă dedicată comunității create în jurul acestui pol al stilului și grandorii.

Serviciile sofisticate te tip ’beach-butler’ și clubul privat al plajei îți asigură o tranziție lină și subtilă către o lume a răsfățului în care te pierzi zi de zi.

a

Serviced apartments

Experți în hotel management mereu la dispoziția ta

Locuința ta de vacanță este îngrijită în permanență conform solicitărilor tale, astfel încât experiența de locuire să fie similară cu cea a unui hotel de 5 stele.

O echipă de profesioniști veghează 24/24 astfel încât orice problemă să fie rezolvată fără ca tu să o sesizezi, de la schimbul lenjeriei de pat și aprovizionare, până la aranjamentele florale care dau savoare ambientului interior.

Mamaia Nord: în topul locațiilor de lux

Locația proiectului este aleasă într-o zonă considerată a fi un pol de lifestyle pe litoralul românesc: Mamaia Nord.

Tomis Villa Grand Resort devine un adevărat landmark al stațiunii Mamaia, aducând valoare întregii zone de nord și propulsând-o în topul locațiilor din estul Europei.

CONTACT

Te așteptăm la showroom pentru a-ți prezența un nou mod de viață

SHOWROOM:

STR. PROMENADA NĂVODARI, NR.91,
MAMAIA NORD, CONSTANȚA, ROMÂNIA 

© 2024 TOMIS VILLA |

Secured by WEDEV IT

Politica confidentialitate | cookies | ANPC

Cere-ne mai multe informații

Lasă-ne datele tale. Un reprezentant Tomis Villa te va contacta în scurt timp pentru a-ți oferi mai multe informații despre proiect sau pentru a stabili o vizionare la showroom.

Urmărește-ne pe

Trăiește în stil la malul mării

Descarcă broșura

Descarcă Broșura

Lasă-ne datele tale. Un reprezentant Tomis Villa te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi mai multe informații despre proiect sau pentru a stabili o vizionare la showroom.