GRAND RESORT

Regăsește-ți Paradisul în Aqua-Garden

O adevarată fântână a vieții

Scopul final ce stă la baza arhitecturii resortului este de a impregna în vastele curți interioare o parte din misterul și puterea transformativă a mării, de a induce acel sentiment de infinitate dat de largul mării.

Spectacolul grandios al largului mării este astfel mutat în interiorul complexului prin construcția a 2 piscine elevate de tip infinity care imită perfect, la milimetru, senzația de libertate absolută creată de orizontul mării.

Wellness hub

Un centru dedicat echilibrului
natural al vieții

Aici pornești într-o călătorie individuală în căutarea stării de echilibru perfect între corp, suflet și minte. Plonjezi într-un univers al tratamentelor spa ghidate de experți în a-ți aduce corpul în armonie cu Universul

Mai mult decât orice, a te menține sănătos este “the ultimate lifestyle”, de aceea zilele petrecute la malul mării au nevoie de un loc în care energia fizică să fie transformată în stare de bine.

Un centru de fitness ultra-modern te așteaptă la câțiva pași de ușa reședinței tale, în cadrul resortului pentru a-ți cultiva și menține fizicul într-o formă spectaculoasă.

aq

O comunitate construită pe rafinament

Restaurantele de fine-dining aflate în resort oferă experiențe culinare, fiecare în felul său unic într-un mix eclectic de concepte și bucătării.

Pornesc în călătoria lor gastronomică de la un izvor comun: garanția unui decor și ambient somptuoase, care te îmbie să te pierzi într-o lume a gusturilor și a meniurilor ce te surprind plăcut la fiecare alegere.

Statutul de destinație elevată este probat zi de zi de noblețea unei comunități formate în jurul stilului, o elită ce dă savoare și conferă o nuanță de aristocrație locului.

aq

Carta Privilegium

Rezident în teritoriul elitei mării

Excelența este o promisiune și un privilegiu.
Aici ia naștere o nouă elită, creată sub blazonul mării, unde privilegiile dau forma unui stil de viață sofisticat.

a

Brand Boulevard.
Un vernisaj al brandurilor de renume.

Pasiunea pentru frumos și plăcerea plimbărilor de după-amiază se îmbină armonios pe un adevărat bulevard al brandurilor ce conturează resortul dându-i o alură de finețe și stil.

Brandurile prezente aici creează o destinație de luxury-shopping unică pe litoralul românesc, un loc al elitelor din care tu faci parte ca rezident. Zilele strălucesc indiferent de vreme pe promenada distincției.

Mamaia Nord: în topul locațiilor de lux

Locația proiectului este aleasă într-o zonă considerată a fi un pol de lifestyle pe litoralul românesc: Mamaia Nord.

Tomis Villa Grand Resort devine un adevărat landmark al stațiunii Mamaia, aducând valoare întregii zone de nord și propulsând-o în topul locațiilor din estul Europei.

CONTACT

Te așteptăm la showroom pentru a-ți prezența un nou mod de viață

SHOWROOM:

STR. PROMENADA NĂVODARI, NR.91,
MAMAIA NORD, CONSTANȚA, ROMÂNIA 

© 2024 TOMIS VILLA |

Secured by WEDEV IT

Politica confidentialitate | cookies | ANPC

Cere-ne mai multe informații

Lasă-ne datele tale. Un reprezentant Tomis Villa te va contacta în scurt timp pentru a-ți oferi mai multe informații despre proiect sau pentru a stabili o vizionare la showroom.

Urmărește-ne pe

Trăiește în stil la malul mării

Descarcă broșura

Descarcă Broșura

Lasă-ne datele tale. Un reprezentant Tomis Villa te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi mai multe informații despre proiect sau pentru a stabili o vizionare la showroom.